EQ Trening

 
 
 

EQ trening je transformacijski in certificirani program za osebno rast, doseganje sprememb in ciljev - osebnih in poslovnih.

Osnovan je na interdisciplinarnem znanju nevrokognitivne znanosti, čustvene inteligence, KVT, pozitivne psihologije, NLP-ja, osebnostnega profiliranja in managementa.

Ponujamo EQ treninge, ki so najvišje kakovosti in eni najboljših v industriji. Uvrščamo se v 1. izbor med vodji, podjetniki, različnimi strokovnjaki, športniki in posamezniki, ki povprašujejo po uresničevanju potencialov za osebno zadovoljstvo in dosego ciljev.

 
 
 
 
 
 

S celovitim in intenzivnim EQ Treningom lahko iz izhodiščnega nepoznavanja nevrokognitivne znanosti in čustvene inteligence osvojimo napredna znanja in uporabne spretnosti, da se opolnomočimo in pridobimo samozavest za ustvarjanje novih mislenih vzorcev in demonstriranih vedenj, ki ustvarijo vseživljenjsko osebno spremembo v načinu kako delujemo, se razvijamo in živimo.

 
 
 

Zakaj so naši EQ trening-i drugačni?

INDIVIDUALNO PRILAGOJENI

Pred pričetkom EQ treninga izpolnite vprašalnik in opravite psihometrično testiranje, da jasno določimo cilje, potrebe in pričakovanja. 

IMERZIJSKI TRENING

EQ trening-i so zasnovani imerzijsko - izkustveno in participativno. S tem izkoriščamo nevroplastičnost možganov, da na dinamičen in zabaven način ustvarjamo instantne, transformacijske in dolgoročne spremembe.

NADALJNJA PODPORA IN NAPREDEK

Po EQ treningu postanete del skupnosti za diskusije, deljenje izkušenj in nadaljnjo rast. Vaš napredek nadzorujemo še nadaljnje 3- oziroma 6- mesece in smo vam na voljo za morebitne usmeritve ali nasvete. 

 
 
 

 Vsebina in program EQ treninga

EQ trening vsebina je osnovana na podlagi bogatega in obsežnega EQ-i (Emotinal Quotient Invetory) modela s 15 markerji čustvene inteligence, katerega utemeljitelji so pionirji čustvene inteligence Mayer, Salovey, Goleman in Reuven BarOn.

V primerjavi s preostalimi EQ modeli EQ-i model omogoča bolj natančno, znanstveno utemeljeno in poglobljeno raziskovanje čustvene inteligence ter posledično korenitejše spremembe v demonstriranemu vedenju za osebno zadovoljstvo in dosego ciljev - osebnih in poslovnih.

 
 
 

 
 
 
 
 •  

  EQ Practitioner Training

  Trajanje: 4 srečanja

  Certificiranje: EQ Practitioner in EQ Communications Skills

  Zahtevano predznanje: ni potrebno

  Kaj je vključeno:

  • Celostni pristop z uvodnim razgovorom in zaključno evalvacijo
  • EQ-i 2.0 testiranje
  • 12-16 urni trening
  • Gradivo (priročnik in delovni zvezek)


  Preberi več

   
 •  

  EQ Master Training

  Trajanje: 4 srečanja

  Certificiranje: EQ Master, EQ Leadership, EQ Well Being

  Zahtevano predznanje: EQ Practitioner Training oz potrebno je predznanje o EQ

  Kaj je vključeno:

  • Celostni pristop z uvodnim razgovorom in zaključno evalvacijo
  • EQ-i 2.0 testiranje
  • 20-24 urni trening
  • Gradivo (priročnik in delovni zvezek)

  Preberi več

   
 
 
 
 

 

 Kdo vodi EQ treninge?

KDO VODI EQ TRENING KATJA DEBELAK IN LARISA MAROVTZ vami bosta priznani strokovnjakinji za čustveno inteligenco z večletnimi izkušnjami Larisa Marovt in Katja Debelak, ki skupaj z mednarodno ekipo interdisciplinarnih strokovnjakov skrbita za napredek in uspeh udeležencev.

V procesu EQ treninga uporabljata znanstveno utemeljene pristope in high edge nevrokognitivno tehnologijo ter jih uspešno združujeta z zabavnimi in pomenljivimi aktivnostmi, ki skupaj tvorijo visoko kvalitetne, dinamične in unikatne imerzijske treninge čustvene inteligence na mednarodni ravni.

Larisa EQ top skills: čustveno samozavedanje, medosebni odnosi, empatija in neodvisnost.

Katja EQ top skills: asertivnost, optimizem, toleranca na stres in nadzorovanje impulzov.

Larisa in Katja na treningih ustvarjata okolje zaupanja in psihološke varnosti, kjer se vsak posameznik počuti cenjeno, sprejeto in spoštovano, kar povečuje sodelovanje vseh deležnikov in hitrejše učenje novih EQ spretnosti. Bodite pripravljeni na nove načine razmišljanja in nove sposobnosti delovanja!

 
 
 

Biti čustveno inteligenten je biti srečen in uspešen. Hkrati.
- NEVRO INŠTITUT ČUSTVENA INTELIGENCA

 
 
 

 

Komu je EQ trening namenjen?

Smo pravi naslov, če povprašujete po čustveni inteligenci z vidika strokovnega usposabljanja ali organizacijskega razvoja. Prav tako smo pravi naslov, če enostavno želite spremeniti svoje demonstrirano vedenje; izboljšati komunikacijo in socialne veščine, povečati samozavest, biti bolj osredotočeni in produktivni, bolje voditi ljudi in posel, uresničiti osebne potenciale, se bolje soočati s stresom, biti bolj srečni... Ponujamo EQ treninge za osebno rast, doseganje sprememb in ciljev - osebnih in poslovnih

EQ Practitioner Training je namenjen tistim, ki nimajo predhodnih izkušenj s čustveno inteligenco. Z EQ Practitioner Training-om se seznanimo z 15 EQ-i elementi in osvojimo osnovne EQ spretnosti ter kako jih uporabljati v praksi. EQ Practitioner Training ima podarek tudi na EQ Communication - komunikacijskih in socialnih veščinah.

EQ Master Training je namenjen tistim, ki že imajo osnovno EQ znanje in bi želeli nadgraditi znanje ter osvojiti napredne EQ spretnosti. Z EQ Master Training-om razširimo EQ-i model in vključimo obsežnejše razumevanje rezultatov EQ 2.0 & EQ360 testiranja. EQ Master Training je bolj poglobljen in specifičen z vsebinskim poudarkom na EQ Leadership - vodenje in EQ Well Being - osebno zadovoljstvo. Zaradi lažjega sledenja snovi, se priporoča, da se najprej opravi EQ Practitioner Training in nato EQ Master Training. V kolikor ste se že usposabljali oziroma imate primerno podlago, pa se lahko takoj prijavite na EQ Master Training.

 

Ustvarjamo uspešne in dolgoročne zgodbe:

 
 
 
 
 • Brainboost
  Brainboost
  Global NLP
  Global NLP
  Oka
  Oka
  Achology
  Achology
 • Muse
  Muse
  Cognifit
  Cognifit
  MHS
  MHS
  MYNDLIFT
  MYNDLIFT
 
 

Kdo so naše stranke?  

Posamezniki - svetovalni delavci - zdravstveni delavci - socialni delavci - učitelji in akademiki - športniki - podjetniki - poslovneži - vodje - HR strokovnjaki - marketingaši - prodajalci - mediatorji - pogajalci - govorci - starši - ...

 

 
 
 

 

Kaj pridobite z EQ treningom?

Z EQ Treningom dvignete nivo čustvene inteligence in izboljšate EQ spretnosti, ki vplivajo na način dojemanja in izražanja sebe, razvijanja in vzdrževanja odnosov, spopadanja z izzivi in kako učinkovito ter smiselno uporabiti čustva v odločitvah.

↑ ČUSTVENA INTELIGENCA = ↑ OSEBNO ZADOVOLJSTVO

Zakaj je to pomembno? Čustvena inteligenca je znanstveno dokazano ključni napovednik človekovega delovanja in razvoja. Ljudje z višjo EQ so srečnejši, se uspešnejše udejanjajo, učinkoviteje komunicirajo, ustvarjajo močne odnose in se bolje soočajo s stresom. Čustveno inteligenco je z EQ-i 2.0 testom mogoče natančno izmeriti in za razliko od IQ opazno okrepiti in razviti.

 KORISTI EQ TRENINGA

Poizvej več

 
 
 

Koristi EQ treninga

 

 • Dojemanje sebe Poizvej več
   

  Dojemanje sebe

   
 • Izražanje sebe Poizvej več
   

  Izražanje sebe

   
 • Razvijanje odnosov Poizvej več
   

  Razvijanje odnosov

   
 • Sprejemanje odločitev Poizvej več
   

  Sprejemanje odločitev

   
 • Uravnavanje stresa Poizvej več
   

  Uravnavanje stresa

   
 
 
 
 

 Mnenja o nas

 
 • K. K., Občina Prebold
  Vse pohvale, odlično izvedena vsa 4 predavanja in delavnice! Strokovne in zelo zanimive teme. Prav tako pa zelo dobri predavateljici, ki ti resnično dasta misliti (EQ, možgani in moč uma, …) in te tudi premakneta naprej. Tako da res vse pohvale… in seveda vaju priporočam!
 • S.P., Nova KBM
  Hvala vam za vaš čas, trud in prijetne trenutke debate. Podali ste mi dobre napotke in smernice. Vse je bilo zelo profesionalno in strokovno. Odličen vtis, odlična intenzivnost, odlična zahtevnost, odlična razumljivost in odlični predavateljici. Le tako naprej Larisa in Katja! Upam, da se še srečamo…srečno! Vsekakor pa EQ Trening priporočim naprej.
 • M. J., Zdravstveni dom Ljubljana
  Rada bi se zahvalila za super EQ delavnico. Naučila sem se marsikaj in spoznala, da mogoče še ni prepozno, da se poglobim vase in se povprašam; kaj lahko spremenim, da bom srečna in iskrena do vseh, zlasti do tistih, ki nam v življenju pomenijo največ.
 • M. M., Sensilab
  Hvala punci! Super je bilo in komaj čakam naslednje izobraževanje. Nova znanja pa že uporabljam v praksi - vaja dela mojstra!
 
 

Termini in lokacije EQ treningov

 
 •  

  EQ Practitioner Training pomlad 2023

  Lokacija: ONLINE

  1. Modul: 1. 4. 2023
  2. Modul: 8. 4. 2023
  3. Modul: 15. 4. 2023
  4. Modul: 22. 4. 2023

  Prijava

   
 •  

  EQ Master Training pomlad 2023

  Lokacija: ONLINE

  1. Modul: 6. 5. 2023
  2. Modul: 13. 5. 2023
  3. Modul: 20. 5. 2023
  4. Modul: 27. 5. 2023

  Prijava

   
 •  

  EQ Practitioner Training jesen 2023

  Lokacija: ONLINE

  1. Modul: 7. 10. 2023
  2. Modul: 14. 10. 2023
  3. Modul: 21. 10. 2023
  4. Modul: 28. 10. 2023

  Prijava

   
 •  

  EQ Master Training jesen 2023

  Lokacija: ONLINE

  1. Modul: 4. 11. 2023
  2. Modul: 11. 11. 2023
  3. Modul: 18. 11. 2023
  4. Modul: 25. 11. 2023

  Prijava

   
 
 
 
 


Prijava na EQ trening

 

Prijavite se na EQ Trening preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in pridobite inspiracijo ter koristne nasvete za osebno zadovoljstvo in uspeh!

O aktualnem dogajanju, nevroznanosti in čustveni inteligenci vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.