EQ Retreat

 
 
 

Predstavljajte si, da vstopate skozi vhod butične vile privatnega značaja, na lokaciji, ki ob pogledu vzame dih ter je obdana z neokrnjeno naravo. Vdihnete svež zrak, in lahkotno zakorakate v družbo istomislečih posameznikov, ki ravno tako, kot vi, za višjo kakovost življenja, iščejo nova znanja, nove izkušnje in predvsem osebno rast in osebno zadovoljstvo v svojem življenju. Ne glede na to ali iščete spremembo, veselje do življenja, optimizem ali svojo vizijo veste, da ste na pravem mestu.

 

Na pravem mestu za umiritev, sprostitev in obnovitev svoje energije vseh vaših čutov in čutil. Dneve začenjate z lahkotnim gibanjem ali mirno meditacijo, s skokom v osvežilno vodo/morje in energijsko hrano v sočutni družbi, ki se podpira in spoštuje vaša stališča. Imerzijski trening čustvene inteligence skozi zabavno delo motivira vaš um in spodbuja nadaljne diskusije in refleksije. Vsak dan o sebi in drugih spoznate nekaj novega, raziskujete moč neverjetnega uma in osebno rastete...

Počutite se bolj živahno, prizemljeno, sproščeno in svobodno ter končno živite svoje osebno zadovoljstvo! Vabljeni!

 
 
 


Kaj je smisel EQ retreat-ov?

Ko smo razmišljali, kako ob vsej ponudbi najbolje pojasniti, kaj je namen naših EQ retreatov, smo prišli do ideje, da predstavimo, kaj je učinek oziroma kakšna oseba postanete, ko se retreat-a udeležite.

To je oseba, ki ponovno najde stik s seboj, se zbudi vsako jutro polna energije in pričakovanj. Ima priložnost, da vsak dan uporablja svoje moči in ima občutek, da napreduje v svojih osebnih ciljih. Se počuti navdušeno glede svoje bodočnosti na vseh področjih (poklicna pot, ali osebnih ambicijah). Uživa tako v delovnih tednih, kot tudi v vikendih.

Nova verzija nas se vedno začne, ko nečemo rečemo JA, saj se na podzavestni ravni nečemu drugemo odrečemo. Ko boste naslednjič v odločanju, ali se na retreat prijavite; se vprašajte,

čemu podzavestno rečete NE? In čemu resnično pravite JA? Ali ni vaša pravica, da se globoko v sebi počutite zadovoljno, samozavestno in srečno?

 
 
 
 
 • Retreat1 Poizvej več
   

  2-krat hitreje rastemo, če smo zadovoljni s svojo poklicno potjo
   
 • Restreat2 Poizvej več
   

  Delo spremeni možgane in krvni obtok
   
 • Retreat3 Poizvej več
   

  Okrevanje je hitrejše po smrti/ ločitve, kot po izgubi službe
   
 • Retreat4 Poizvej več
   

  Oseba, s katero si želimo čim manj kontakta, je naš šef (Ste pomislili na to?)
   
 • Retreat5 Poizvej več
   

  Smisel našega življenja lahko določi našo življenjsko dobo
   
 
 
 
 

Koliko izmed nas se resnično zaveda čustev, ki in ko jih čutimo?

Verjetno ste se kdaj počutili nerazumljene oziroma se niste izražali pravilno ali tako, kot bi se po vašem mnenju morali? Kaj pa vaši odnosi (osebni ali službeni) ...? So vam v korist ali le težko shajate z drugimi?

Morda se boste morali v tem trenutku bolj osredotočiti na zviševanje veščin čustvene inteligence.

Biti čustveno inteligenten, pomeni, da ste sposobni razumeti svoja čustva in čustva drugih in ste jih sposobni učinkovito obvladovati. Naš EQ retreat vas podpira, da ravno to naredite. Usmerjeni smo v praktične način zviševanja EQ, ne da bi ob tem preveč teoretizirali.

 
 
 

Verjamemo, da imerzijski trening tj. kombinacija čudovite okolice, posebnih energijskih krajev, zdrave okusne hrane, velnesa (masaže, joga, meditacija), petja - nege glasu, neurofeedback in globokih povezav (s sabo in drugimi) ustvarjajo močno energijo. Učenje veščin čustvene inteligence pa je ob umiku vase, in (ključno!) stran od svoje rutine (cone udobja) ter podpornemu in mednarodnem okolju somišljenikov še toliko bolj učinkovitejše in zagotavlja dolgotrajen uspeh.

 
 
 


Naše lokacije

EQ retreate vodimo na fantastičnih destinacijah!

Pridružite se nam v zeleni Sloveniji, spiritualnem otoku Ibizi, in v mestu, ki nikoli ne spi, v Splitu. Naše nastanitve so butične, privatnega značaja in nadstandardne, da se lahko posameznik v umiku čim bolj sprosti in je obdan z naravo ter zdravo in okusno hrano, ki ji daje piko na i družba istomislečih posameznikov. Cilj retreat -a je začutiti zadovoljstvo in radost na vseh nivojih.

 
 
 
 
 • Ibiza Poizvej več
   

  Ibiza

   
 • Split Poizvej več
   

  Split

   
 • Slovenija Poizvej več
   

  Slovenija

   
 
 
 
 

Znanstveno je dokazano, da se največ naučimo, ko se zabavamo, zato poskrbimo, da se imate, kljub intenzivnosti retreat-a ves čas odlično. EQ retreat-i so zasnovani imerzijsko - izkustveno in participativno. S tem izkoriščamo specifično lastnost možganov (nevroplastičnost), da ustvarjamo takojšnje in transformacijske spremembe.

Počutite se bolj živahno, prizemljeno, sproščeno in svobodno ter končno živite svoje osebno zadovoljstvo!

 
 
 

 
Nevro inštitut EQ skupnost

Nevro inštitut EQ skupnost se zavzema za posameznikovo dobro počutje in njegovo psihično varnost. Zaradi skrbne interakcije in podobno mislečih posameznikov, ki skupnost združujejo, ima vsak izmed udeležencev mrežo prijateljev, ki jim pomagajo v stiskah. Eden drugega podpirajo v njihovi viziji in prispevajo k rasti naše/ njihove skupnosti. EQ retreat povezuje enako misleče posameznike na osupljivih lokacijah.

Mnogi naši udeleženci se odločijo, da bodo izkoristili naš popust za prijatelja, in s seboj pripeljejo partnerja, družinske člane, sodelavce ali prijatelje ter z njimi delijo svoje izkušnje in nastanitev.

 
 
 
 

Galerija

 
 
 
 
 
 • 011 help 1 Poizvej več
   

  Sprememba vedenja se lahko zgodi v skupnosti; ne moremo se spremeniti v izolaciji.
   
 • 012 share Poizvej več
   

  Srčni bolniki, ki so imeli ob sebi coacha vs. tisti, ki ga niso imeli, so spremenili svoj življenjski slog.
   
 • 013 ecology and environment Poizvej več
   

  Skupnost ustvarja samozavest za spremembo.
   
 • 015 crowd Poizvej več
   

  Medsebojna odgovornost nas privede do ukrepanja.
   
 • 016 overweight Poizvej več
   

  V primerjavi izguba teže; 24 % izgube, če si sam in 50%, če si v skupini.
   
 
 
 
 

Ali je zame?

EQ retreat izboljšuje čustveno inteligenco, ne zgolj na intelektualen način, temveč s pomočjo zdravljenja naše občutljive narave, tako da smo lahko bolj prisotni in živi v svoji bogati človeški čustveni sposobnosti. Na ta način smo lahko resnično prisotni kot ljubeč posameznik.

Čustva, kot so jeza, strah in žalost, ki nam ne služijo več, se preoblikujejo. Ta retreat je definitivno za vas, če želite zaživeti bolj polno, postati radostni in čustveno prožni. S tem pa doživeti močan, pozitiven stranski učinek... lahko ste bolj prisotni za druge, znate poslušati brez reagiranja, manj se bojite nadzora ali manipulacije drugih. Na EQ retreat-ih treniramo umetnost globokega poslušanja, opazovanja in poslušanja drugih ter hkrati razumevanja njihovih misli in občutkov. Te veščine vam lahko spremenijo življenje tako, kot so spremenile na stotine drugih.

Tudi če menite, da EQ retreata ne potrebujete zase, je to odličen trening, če želite izvedeti več o tej temi, da ste lahko v oporo svojim otrokom, partnerju, staršem, prijateljem, sodelavcem...

 
 
 


Bodite v družbi uspešnih

Dobro počutje vsakogar je neposredno povezano z dobrimi medsebojnimi odnosi, ki podpirajo pri doseganju ciljev, uživanju v življenju in zdravju. Nujno se je namenoma obdajati z ljudmi, ki spodbujajo našo osebno rast, in nameniti čas za nego in razvijanje tesnih prijateljstev. Druženje med udeleženci Nevro Inštituta pričara ravno to sinhroniciteto. - Po eni strani prakticirate skrb zase medtem, ko postavljate zdravo mejo s tistimi okoli sebe.

 
 
 
 
 • 015 crowd Poizvej več
   

  15% naše sreče odražajo ljudje, s katerimi se družimo
   
 • Retreat7 Poizvej več
   

  zgolj 10% bogatejši/ revnejši smo od najbližjih 10 prijateljev
   
 • Retreat8 Poizvej več
   

  vpeti smo v družbene mreže v katerokoli družbo/ kulturo
   
 • Retreat9 Poizvej več
   

  61% možnosti, da bomo kadilci, če živimo s kadilcem
   
 • Retreat10 Poizvej več
   

  Če je tvoj prijatelj močnejše postave, je 57% možnosti, da tudi sami to postanemo
   
 • Retreat12 Poizvej več
   

  za uspeh v družbi potrebujemo 6 ur družabnega časa na dan
   
 
 
 
 

EQ retreat in čustvena inteligenca

EQ retreat ponuja prostor za razvoj samozavedanja, se zoperstvlja omejujočim prepričanjem, in izboljšuje osebni vpliv z raziskovanjem 16 razsežnosti čustvene inteligence.

 

 
 
 

Kdo vodi EQ Retreat?

Z vami bosta priznani strokovnjakinji za čustveno inteligenco z večletnimi izkušnjami Larisa Marovt in Katja Debelak, ki skupaj z mednarodno ekipo interdisciplinarnih strokovnjakov skrbita za napredek in uspeh udeležencev.

V procesu EQ Retreat -a uporabljata znanstveno utemeljene pristope in high edge nevrokognitivno tehnologijo ter jih uspešno združujeta z zabavnimi in pomenljivimi aktivnostmi, ki skupaj tvorijo visoko kvalitetne, dinamične in unikatne imerzijske retreat -e čustvene inteligence na mednarodni ravni.

Katja in Larisa z ekipo ustvarita varen prostor za vsakega udeleženca, da lahko ti raziskujejo, kako občutki in misli vplivajo na vedenje. Uporabljajo čuječ, premišljen slog vodenja in praktična orodja, ki jim omogočajo uspeh in s tem izboljšajo angažiranost in organizacijsko uspešnost. Bodite pripravljeni na nove načine razmišljanja in nove sposobnosti delovanja!

 
 
 

 

Potek

Še pred pričetkom EQ retreat -a izpolnite vprašalnik ter opravite psihometrično testiranje. Rezultate testiranja prejmete ob  EQ-i 2.0 interpretaciji na EQ retreat -u.

Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca se poslužuje tudi najnovejše high edge tehnologije, tj. neurofeedback -a.

Primer dneva EQ retreat- a

8.00 AM Joga, meditacija, skok v morje, tek

9.00 AM

Zajtrk - okusni in naravni sokovi, polnovredna hrana in dobrote
10.00 AM - 1.30 PM EQ trening, neurofeedback
1.30 PM - 2.30 PM Uravnoteženo in polnovredno kosilo
2.30 PM - 6.00 PM EQ trening, refleksija, prakticiranje različnih tehnik
6.00 PM - 7.00 PM Meditacija, nega glasu, masaža
7.00 PM - Večerja, skupne aktivnosti ali počitek


 
 
 

Prijava na EQ Retreat

 

Prijavite se na EQ Retreat preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in pridobite inspiracijo ter koristne nasvete za osebno zadovoljstvo in uspeh!

O aktualnem dogajanju, nevroznanosti in čustveni inteligenci vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.