EQ testiranje

 
 
 

EQ-i 2.0 & EQ360 

Test čustvene inteligence (EQ-i 2.0 & EQ360) je vodilno in prvo znanstveno potrjeno merilo čustvene inteligence na svetu, ki nudi podporo učinkovitemu človeškemu delovanju in razvoju organizacij.

EQ-i 2.0 & EQ360 testiranje je namenjeno oceni ključnih vidikov čustvenih in socialnih veščin, ki so teoretično in empirično povezane z uspešnostjo na delovnem mestu, osebnim zadovoljstvom in dosego ciljev – osebnih in poslovnih.

Osnovan je na podlagi zahtevnega 30 letnega globalnega raziskovanja in obsežnega Bar-On EQ-i modela (Emotional Quotient Inventory) modela s 16 markerji čustvene inteligence.

Čustvena Inteligenca_EQ-i 2.0

 
 
 

Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca je prvi in edini certificiran ponudnik EQ-i 2.0 & EQ360 testiranja v Sloveniji. Smo strateški poslovni partner ameriškega svetovalnega podjetja OKA na področju razvijanja človeškega kapitala. Uporabljamo orodja MHS Assessments, ki je vodilno podjetje v svetu na področju razvijanja znanstveno potrjenih psihometričnih testiranj.

EQ-i 2.0 & EQ360 CERTIFIED NEURO INSTITUTE

 
 
 

V primerjavi s preostalimi EQ modeli EQ-i 2.0 model omogoča bolj natančno, praktično in poglobljeno raziskovanje čustvene inteligence ter posledično korenitejše spremembe v demonstriranemu vedenju za osebno zadovoljstvo in dosego ciljev - osebnih in poslovnih.

 
 
 

 

Kaj EQ-i 2.0 & EQ360 test meri?

EQ-i 2.0 & EQ360 testiranje poda natančno oceno ravni čustvene inteligence in natančno oceno posameznih ravni 15ih EQ spretnosti. Prav tako omogoča poglobljeno raziskovanje in strateško razvijanje EQ spretnosti, ki so ključne pri korenitejši spremembi demonstriranega vedenja za osebno zadovoljstvo in dosego ciljev – osebnih in poslovnih.

 

Komu je EQ testiranje namenjeno?

Čustvena inteligenca je tesno povezana z zadovoljstvom in uspehom - na delovnem mestu in zasebnem življenju.

Sodelujemo s posamezniki in organizacijami (gospodarstvom, zdravstvom, vladnim službam, vojsko in izobraževalno-raziskovalnimi ustanovami). 

ROI (Return on Investment) EQ testiranja

 

Konkurenčne prednosti EQ testiranja

EQ 2.0 & EQ360 testiranje  ima številne konkurenčne prednosti in je boljša izbira pred ostalimi psihološkimi (psihometričnimi) testi, ki obstajajo na trgu:

 
 
 
 
 • Celovito in obsežno Poizvej več
   

  Celovito in obsežno

  Največji obseg na psihološkem spektru merjenja.
   
 • Napredno testiranje Poizvej več
   

  Napredno testiranje

  Meri dinamične EQ spretnosti in ima razvojno vlogo.
   
 • Znanstvena podlaga Poizvej več
   

  Znanstvena podlaga

  Več desetletna globalna znanstvena raziskovanja.
   
 • Zanesljivost in veljavnost Poizvej več
   

  Zanesljivost in veljavnost

  Notranje preverjanje v petih indikatorjih.
   
 • Prilagojeno normiranje Poizvej več
   

  Prilagojeno normiranje

  Vrednotenje rezultatov glede več parametrov.
   
 • Spletni dostop Poizvej več
   

  Spletni dostop

  24/7 in nudi zasebnost ter varnost podatkov.
   
 
 
 
 

Zakaj se EQ testiranje uporablja?

 
 •  

  Osebni in karierni razvoj

  Razvijanje EQ spretnosti in osebnih potencialov za dosego osebnih in kariernih ciljev ter večjega osebnega zadovoljstva.
   
 •  

  Organizacijski razvoj

  Razvoj EQ spretnosti za izboljšano delovanje in doseganje ciljev ter napredovanje zaposlenih, vodij, timov in podjetja kot celote.
   
 •  

  Selekcijski proces

  Verjetnost uspeha kandidata v določeni vlogi ali na specifičnem delovnem mestu ter ujemanja z organizacijsko kulturo.
   
 
 
 
 

Kako poteka EQ testiranje?

1. korak: Uvodni pogovor

Cilj uvodnega pogovora je, da posameznik ali skupina razume zakaj se EQ-i 2.0 test uporablja, kakšen je postopek, kaj je namen ocenjevanja, kako bodo informacije uporabljene in pričakovanja glede EQ-i 2.0 ocene.

2. korak: EQ testiranje

EQ-i 2.0 test je namenjen posameznikom starim 18 let ali več. Testiranje se opravi preko spleta in je v angleškem jeziku. Čas reševanja je približno 30 minut, odgovarja pa se na 133 vprašanj, ki so povezana s spretnostmi čustvene inteligence. 

3. korak: EQ poročilo

 • EQ-i 2.0 poročilo: to poročilo ponuja izčrpno razlago posameznikove čustvene inteligence; vključno s pregledom rezultatov, opisom vsake od 15 EQ spretnosti in akcijskimi strategijami.
 • Vodstveno poročilo: to poročilo uporablja okvir vodstvenih kompetenc za razlago posameznikove čustvene inteligence. Poleg tega poročilo vključuje stran z vodstvenim potencialom, ki prikazuje povezavo med vodstvenimi kompetencami in čustveno inteligenco.
 • Skupinsko poročilo: to poročilo združuje EQ-i 2.0 ocene posameznikov, kar omogoča interpretacije na ravni tima ali skupine. Poročilo predstavlja pregled rezultatov skupine, ugotovijo se prednosti skupine, pa tudi področja, na katerih bi skupina kot celota lahko bila učinkovitejša.
 • EQ 360 poročilo: to poročilo vključuje informacije o posameznikovih samoocenah v kombinaciji z ocenami menedžerjev, sodelavcev, prijateljev, družine in neposrednimi ocenjevalci. V profilu se preučuje raven soglasja med samooceno in oceno ocenjevalne skupine.
 • EQ 360 vodstveno poročilo: to poročilo združuje obstoječa vodstvena poročila in EQ 360 poročila ter ponuja celovit pregled posameznikovih EQ spretnosti skozi štiri ključne razsežnosti vodenja. 
 
 
 

Primer EQ-i 2.0. poročila

 

 

4. korak EQ Feedback Coaching

Predstavitev in pregled vaših individualnih rezultatov ocenjevanja, določitev področij razvojnih usmeritev in oblikovanje osebnega akcijskega načrta. Trajanje od 60 do 90 minut. Poteka po telefonu, spletni platformi ali osebno.

 
 
 

Vprašajte nas o EQ-i 2.0 ali EQ360.

Vas zanimajo dodatne informacije? Zastavite vprašanje naši ekipi EQ strokovnjakov.

Več o...

 
 
 


Želim opraviti EQ testiranje

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in pridobite inspiracijo ter koristne nasvete za osebno zadovoljstvo in uspeh!

O aktualnem dogajanju, nevroznanosti in čustveni inteligenci vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.