EQ testiranje

 
 
 

EQ-i 2.0 & EQ360 

Test čustvene inteligence (EQ-i 2.0) je vodilno merilo čustvene inteligence na svetu, ki z desetletnimi raziskavami nudi podporo učinkovitemu človeškemu delovanju in razvoju. Test EQ-i 2.0. je osnovan na podlagi bogatega in obsežnega EQ-i (Emotinal Quotient Inventory) modela s 16 markerji čustvene inteligence. Čas reševanja je približno 20 min, odgovarja pa se na 133 vprašanj, ki so povezana s spretnostmi čutvene inteligence. 

Čustvena Inteligenca_EQ-i 2.0

 
 
 

V primerjavi s preostalimi EQ modeli EQ-i 2.0 model omogoča bolj natančno, bogato in poglobljeno raziskovanje čustvene inteligence ter posledično korenitejše spremembe v demonstriranemu vedenju za osebno zadovoljstvo in dosego ciljev - osebnih in poslovnih.

 
 
 

 

Izčrpno poročilo vam ponuja splošne rezultate in jih predstavlja s pomočjo petih sestavljenih področij EQ: samozavedanja, samoudejanjanja, odnosov, sprejemanja odločitev in upravljanaj s stresom. Poročilo vsebuje tudi podrobno razlago, kako učinkovito uporabljati EQ spretnosti in kako lahko z uravnoteženjem teh spretnosti znatno izboljšamo svoje počutje, delovno mesto in uspešnost vodenja, medosebne odnose in komunikacijo.

Poročilo EQ-i 2.0, poleg petnajstih kompetenc in petih kompozitov, ponuja celoten popis EQ spretnosti in kazalnik dobrega počutja, ki prikaže in daje informacije o celotnem življenju posameznika.

EQ-i 2.0 vam ponuja podrobno oceno vaših močnih področij in potencialnih področij za razvoj. Prejeli boste izčrpno poročilo, v katerem bo opisano, kako vaše EQ spretnosti delujejo učinkovito. Ponuja tudi predlagane strategije za izboljšanje vaših EQ spretnosti za večjo učinkovitost. 
 
 

Primer EQ-i 2.0. poročila

 

 
 
 

Vprašajte nas o EQ-i 2.0 ali EQ360.

Vas zanimajo dodatne informacije? Zastavite vprašanje naši ekipi EQ strokovnjakov.

Več o...

 
 
 


Želim ugotoviti moje EQ spretnosti

 

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!

    1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in pridobite inspiracijo ter koristne nasvete za osebno zadovoljstvo in uspeh!

O aktualnem dogajanju, nevroznanosti in čustveni inteligenci vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

    1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.