O nas

 
 
 

 

Mi smo NEVRO INŠTITUT ČUSTVENA INTELIGENCA. 

Smo strokovnjaki za osebno rast in razvoj organizacij. Osredotočeni smo na miselne in vedenjske spremembe za dosego osebnega zadovoljstva in uspeha.

 
 
 

Kaj je Nevro inštitut EQ?

Že od ustanovitve leta 2016 stremimo k miselnemu opolnomočenju in vedenjski odličnosti posameznikov in organizacij. V letih delovanja smo slovensko ekipo povečali in razširili v mednarodno skupino strokovnjakov in raziskovalcev iz področij nevro-kognitivne znanosti, psihologije, managementa, športa, prehrane in velnesa. Nevro inštitut čustvena inteligenca je eden izmed vodilnih ponudnikov transformacijskih EQ Training-ov in EQ Retreat-ov za posameznike in organizacije na globalni ravni.

 

Smo prvi in edini certificiran ponudnik EQ-i 2.0 & EQ360 testiranja v Sloveniji.

Nevro inštitut EQ je strateški poslovni partner ameriškega svetovalnega podjetja OKA na področju razvijanja človeškega kapitala, nemške klinike za neurofeedback Brainboost, ameriške kognitivno nevropsihološke klinike Cognifit in nizozemskega coaching podjetja Global NLP. Uporabljamo psihometrična orodja MHS Assessments, ki je vodilno podjetje v svetu na področju razvijanja znanstveno potrjenih psihometričnih testiranj.

 

 
 
 

 Zakaj smo edinstveni?

 
 • 027 anxiety Poizvej več
   

  EKIPA STROKOVNJAKOV Z INTERDISCIPLINARNIM ZNANJEM

   
 • Family Poizvej več
   

  USTVARJAMO DOLGOROČNE IN USPEŠNE ZGODBE
   
 • 019 globe Poizvej več
   

  NAPREDNI PRISTOPI IN ATRAKTIVNE LOKACIJE
   
 
 
 
 

 

Naš cilj je, da informacije, koncepte in treninge podajamo na interaktiven način - preko prakse, eksperimentiranja in raziskovanja strank oziroma udeležencev. Verjamemo, da je pravi proces učenja in spremembe uma možen zgolj takrat, ko smo sproščeni, nam je udobno, se počutimo varne in se zabavamo. Vse posameznike sprejmemo brez sodb ali obsojanj ter natančno takšne, kot so, kajti avtentičnost in integriteta sta eni izmed naših najvišjih vrednot. Proces učenja poteka na zavedni in nezavedni ravni ter vas popolnoma prevzame - imerzijski trening.

Unikatno za Nevro inštitut EQ je tudi naše interdisciplinarno povezovanje znanj s področij nevro-kognitivne znanosti, pozitivne psihologije, čustvene inteligence in managementa. Slednje uspešno prenašamo v programe in gradiva, ki so najvišje kakovosti in eno najboljših v industriji. Naši programi in treningi so preverjeni, ocenjeni in certificirani s strani mednarodnih zvez in organizacij za demonstrirano kakovost, odličnost in integriteto.

 

 

 
 
 

Pri Nevro inšitut EQ verjamemo, da bo aktivno izvajanje čustvene inteligence vsem nam pomagalo ustvariti več miru, blaginje in boljši svet.

 
 
 
 

Zakaj je to pomembno strankam?

 
 •  

  Visoki standardi

  Celostni in strateški pristop, ki je rezultat obsežnega znanja, izkušenj in nenehnega izpopolnjevanja.
   
 •  

  Odlična ekipa strokovnjakov

  Moralno etični in visoko čustveno inteligenčni mednarodni tim.
   
 •  

  Znanstvena metodologija

  Smo prvi in edini EQ-i 2.0 & EQ360 certificirani v Sloveniji.
   
 
 
 
 

 

Certifikati

 
 • Achology
  Achology
  ESIC
  ESIC
  FH
  FH
 • Pearman
  Pearman
  Skema
  Skema
  Harvard
  Harvard
  SEB
  SEB
 • Life coach
  Life coach
  Motivational coach
  Motivational coach
  Inteligence coach
  Inteligence coach
  Mbti
  Mbti
 • Nlp
  Nlp
 
 

Ekipa

Živimo osebno zadovoljstvo in poslanstvo.

Naše delo ni zgolj služba, temveč veliko več. Je naš način življenja, skozi katerega živimo svoje osebno zadovoljstvo in poslanstvo.

Ustvarjamo spremembe - nove miselne vzorce in demonstrirana vedenja, ki podpirajo dosego ciljev - osebnih in poslovnih. Znanstveniki temu procesu pravijo nevroplastičnost možganov. Mi temu pravimo živeti osebno zadovoljstvo.

Naše poslanstvo je s pomočjo znanstvenih pristopov opolnomočiti ljudi, da si ustvarijo zdravo, navdihujoče in izpopolnjujoče življenje. Pri Nevro inšitut EQ verjamemo, da bo aktivno izvajanje čustvene inteligence vsem nam pomagalo ustvariti več miru, blaginje in boljši svet.

 
 
 

 

Sva Katja in Larisa,

ustanoviteljici Nevro inštituta EQ

 

 
 • Katja Debelak Poizvej več

  Katja Debelak

  Katja je vesela in energična oseba, ki stremi k nenehnemu napredku in uresničevanju osebnih potencialov. Že od otroštva je vpeta v profesionalni šport, ki je v njej vzbudil zanimanje za raziskovanje tedaj t. i. načina razmišljanja za doseganje ciljev. Slednje je bistveno vplivalo na začrtanje njene karierne poti, ki jo je posvetila nevro managementu in čustveni inteligenci. Katja je magistra ekonomskih in poslovnih ved specializirana v strateškem HRM s poudarkom na nevro-kognitivni znanosti. Znanja in izkušnje si je nabirala v mednarodnih podjetjih, kjer je delovala na področjih; HR managementa in vodenja ter prevzemov & združitev. S soustanovitvijo Nevro Inštituta EQ se je Katja pri svojem delovanju osredotočila na aplikativno znanstveno raziskovanje in uporabo znanstvenih dognanj za osebno rast posameznikov in razvoj organizacij. Glavna področja njenega raziskovanja so: vodenje, komunikacija, stres & izgorelost, high performance v športu in poslovnem svetu.

   
 • Larisa Marovt Poizvej več

  Larisa Marovt

  Larisa je soustanoviteljica in steber Nevro Inštituta Čustvena Inteligenca. Je navdušenka nad nevroznanostjo čustvene inteligence, ima magisterij iz družboslovnih znanosti in je NLPTA certificirana. Njene začetne delovne izkušnje segajo v vodilne položaje, kjer jo je delo in raziskovanje pripeljalo do ugotovitve, kako zelo je za uspešno in zadovoljno življenje pomembna posameznikova čustvena inteligenca. Z razmahom nevroznanosti in vse večjih potreb po praktičnih pristopih na področjih osebne rasti in sreče posameznikov, se je oblikoval Nevro inštitut EQ. Glavna področja njenega raziskovanja so: analiziranje posameznikovega vedenja in osebnosti, samozavedanje, medosebni odnosi in obvladovanje stresa.

   

   

   
 
 
 
 

S kom sodelujemo

 
 • Brainboost
  Brainboost
  Global NLP
  Global NLP
  Oka
  Oka
  Achology
  Achology
 • Muse
  Muse
  Cognifit
  Cognifit
  MHS
  MHS
  MYNDLIFT
  MYNDLIFT
 
 

Prijava na e-novice

 

Prijavite se na naše e-novice in pridobite inspiracijo ter koristne nasvete za osebno zadovoljstvo in uspeh!

O aktualnem dogajanju, nevroznanosti in čustveni inteligenci vas bomo obveščali na vaš e-poštni naslov enkrat mesečno.

  1. Nevro Inštitut Čustvena Inteligenca varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.